Kiváló kopásállóságú munkavédelmi kesztyűk


Kiváló kopásállóságú, kötött munkavédelmi kesztyűinket elsősorban a különböző nehézipari ágazatokban – téglagyártás, fémmegmunkálás, vasfeldolgozás, autóipar – tevékenykedő vállalatok keresik. A fémipari cégek számára gyártunk vágásbiztos kesztyűket tenyerükön PVC-pöttyökkel, amelyek gondoskodnak a biztonságos munkavégzésről, hiszen viselőjük keze garantáltan nem csúszik el a munkadarabon. Termékeink garantáltan szöszmentesek ,és belülről csak a pamut váz érintkezik a bőrrel.

Egyedi igényeket is teljesítünk


Megrendelőink között főként multinacionális vállalatok és munkavédelmi ruházattal foglalkozó nagy- és kiskereskedések szerepelnek, de minimum havi 1000 pár kesztyű megrendelése esetén egyedi igényeket is szívesen teljesítünk. A kesztyűk síkkötőgépen készülnek; kényelmetlen varrások a darabok belsejében nincsenek, így azok nem dörzsölik ki a bőrt. Számtalan típust gyártunk; a listán szereplő modellekből jellemzően mindig van raktáron, így a megrendeléseket rövid időn belül teljesíteni tudjuk.

Minősített, magyar termékek

Tizenhat éve foglalkozunk kesztyűgyártással; minden egyes termékünk minősített, azaz hivatalos igazolással rendelkezünk arról, hogy kesztyűink összetétele megfelel a feltüntetett arányoknak. A magas pamuttartalmú kesztyűk fokozottan kopásállóak, tartósak, és kényelmes viseletet biztosítanak hosszú távon is. A természetes, jól szellőző anyag a bőrt nem irritálja.

Autógyárak is előszeretettel vásárolják a kesztyűket

Rendszeres megrendelőink között szerepel többek közt az Audi, a Suzuki és a GE magyarországi leányvállalata is. Cégünk száz százalékban magyar tulajdonban van; kesztyűnk minőségi, magyar termék. Folyamatosan keresünk új partnereket viszonteladók, nagykereskedések, multinacionális vállalatok és munkavédelmi üzletek személyében. Megrendelőink számára bizonyos mennyiségű megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.