Vállalkozásunk, a Gigi Plusz Bt. (Adony) és csatolt társvállalkozása a Gigi Kft. (Sárkeresztes) munkavédelmi kesztyű és zokni gyártásával foglalkozik. Megalakulásunk, mint oly sok kis- és középvállalkozásé, a rendszerváltás idejére tehető. Első ütemben 12 db kesztyűkötőgéppel kezdtük a gyártást, majd az így termelt eredményből az évek során egyre bővültünk, így ma már 160 kötőgéppel évi 6-7 millió pár kesztyűt és180.000 pár zoknit gyártunk, megrendelés- állománytól függően.

Cégünk -tulajdonosi hátterét tekintve- magyar családi vállalkozás, külföldi társtulajdonos nélkül. Fő felvevőpiacunk az elektronikai ipar, fényforrásgyártás, autóipar és beszállítói köre, építőipar. Gyártmánypalettánkon az egyszerű, vékony pamutkesztyűtől kezdve a különleges technikai fonalból kötött vágásbiztos, fokozottan kopásálló kesztyűkig minden olyan termék megtalálható, ami kötött. Dolgozói létszámunk 58 fő, a két cégnél összesen, szak- és betanított munkások egyaránt.

Értékesítési stratégiánk: nagyobb, multinacionális céges vevőinket általában közvetlenül szolgáljuk ki, de viszonteladóknak és munkaruházati üzleteknek is szállítunk, igény szerint házhoz szállítással is.

Főbb referenciáink:
General Electric magyarországi üzemei
Lighttech Kft (Dunakeszi)
Denso Magyarország (Székesfehérvár)
Audi Hungária Motor Kft (Győr)
Audi AG (Ingolstadt)
Ford (Köln, Saarlouis)
Ganteline Kft (Érd)
Safety Kft (Győr)

Fontos szempontnak tartjuk, hogy jó minőségű árút elfogadható áron, pontosan a vállalt határidőre szállítsunk.

Paulusz Gábor
üzemvezető, Gigi Plusz Bt.