Kényelmes és strapabíró zoknik


Tizenhat éve alakult cégünk hat éve foglalkozik zoknigyártással: munkavédelmi és divatzoknikat egyaránt készítünk, ám fő tevékenységük az előbbi. A munkavédelmi zoknik 90 százalék feletti pamuttartalommal rendelkező minősített termékek, azaz összetételük hivatalosan igazolt. A zoknik gyártása számítógép vezérelte körkötőgéppel zajlik. A rosso orrlezárásnak köszönhetően a zokni belsejében minimális a varrás, amely zavarná viselőjét, és kisebesítené, irritálná a bőrt. Mivel a ruhanemű a lábujjakat nem nyomja, kényelmes viseletet biztosít hosszú időn keresztül is. A zoknik tartósak, nem bolyhosodnak, és magas pamuttartalmuknak köszönhetően méretcsökkenés a sokadik mosást követően sem tapasztalható.

Munkavédelmi zoknik

A frottír és félfrottír téli bakancs zoknik és munkavédelmi zoknik kiváló kopásállóságúak, és megerősített orr-, illetve sarokrésszel rendelkeznek. Termékeink eljutnak több európai nagyvállalathoz és piacvezető munkaruházati kereskedőkhöz.  Ezen termékek  igazoltan 100 százalék pamuttartalmú zoknik ideálisak azon vállalatok számára, ahol a fokozott tűzveszély miatt kiemelten fontos, hogy a ruházat antisztatikus legyen, tehát ne vessen szikrát. A zoknik motorosoknak is kényelmes viseletet biztosítanak; ennek bizonyítéka, hogy a Magyar Ducati Klub is visszatérő ügyfeleink közé tartozik.

Divatzoknik


A divatzoknik között női, sport-, térd-, titokzoknik, és nyári zoknik egyaránt megtalálhatók. A nyári zoknik 97-98 százalékos pamuttartalmúak, így a legnagyobb melegben is kényelmes viseletet biztosítanak. Számtalan méret, szín és minta rendelhető.

Partnereket keresünk


500 pár feletti megrendelés esetén a zoknik hímzett céglogóval is kérhetők. Egyszerre 1000 pár rendelésekor ügyfeleink egyedi, kedvezményes árat kapnak. A zoknik értékesítéséhez cégünk elsősorban viszonteladók, nagykereskedések, munkavédelmi áruházak és multinacionális vállalatok jelentkezését várja, de egyedi igényeket is szívesen teljesítünk.